Nu îmi place să merg la cinematograf

Nu îmi place să meg la cinematograf din 2 motive. Probabil motive general valabile.

1. Trebuie să suport aproximativ 20 de minute de reclame
Dacă pe bilet scrie că filmul începe la 10, păi până la 10.20 stai și te uiți la reclame. Sunt și ceva trailere dar sunt multe reclame. Plus că dacă ai rezervat biletul online trebuie să te duci cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea filmului că să ridici biletele. Și așa pierzi cam o ora până la începerea filmului.


2. Nu îmi place că îmi sunt băgate pe gât filmele 3D
Dacă la filmele artistice mai poți găsi varianta normală, la animații majoritatea sunt doar 3D. Și nu că aș avea ceva cu filmele cu adevărat 3D, dar cele de la cinema sunt doar cu numele 3D. În rest stai 2 ore cu ochelarii pe ochi, culorile sunt mult mai șterse și închise și filmul are maxim 3 faze 3D.

Sunt curios și poate că dacă o să am chef și timp o să fac reclamați la protecția consumatorului data viitoare când merg la film. În primul rând că pe bilet scrie o anumită oră de începere a filmului și de fapt filmul începe mult mai târziu (timp în care sunt obligat să mă uit la reclame) și în al doilea rând pentru reclama mincinoasă de a fi film 3D, când în realitatea nu e deloc 3D.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu