sigur

Înainte să plece se gândi dacă e bine sau nu să își ia o sacoșă la ea. Cu toate că nu avea în gând să cumpere prea multe de obicei e bine să ai la tine o sacoșă. Mai economisești niște bănuți și poți să zici că ai salvat un pic planeta de la deșeurile care o sufocă. Așa că până la urmă se decise că e mai bine dacă ia o sacoșă de acasă.


Afară era frig și pe străzi nu se vedea prea multă lume. Asta e bine, măcar nu o să stea la coadă prea mult.
Când ajunse la magazin își dădu seama că nu e chiar așa. Ca și ea, o multime de oameni și-au dat seama că mai aveau nevoie de o pâine sau de o sticlă de apă. Sau pur ți simplu poate aveau nevoie de un motiv să iasă din casă și să facă puțină mișcare !?
Oricum, lista mentală cu care plecase de acasă se pierdu imediat printre rafturile pline cu bunătăți. Așa că după ce își umplu coșul cu diverse chestii, fie spus majoritatea prostioare de care nu avea nevoie neapărat nevoie se îndreptă liniștită către casele de marcat.
Se așeză liniștită la o coadă care părea că merge mai repede și își aștepta liniștită rândul în timp ce se uita curioasă la produsele așezate strategi lângă casele de marcat. Coadă se mișca destul de încet iar în magazin era destul de cald.
Dar în curând urma ea așa că își așeză entuziasmată produsele pe bandă.
....
- Doriți o pungă ?
- Sigur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu