de unde ?

Era o zi obișnuită de marți. Când ajunse la servici comandă o cafea și își verifică agenda și porni radioul pentru a afla știrile zilei. Printre reclame și starea vremii îi atrase atenția o știre despre "Crăciunul pe rit vechi". I-a luat câteva secunde dar apoi și-a dat seama de ce i s-a părut interesantă știrea. Datorită agitației de la sfârșitul anului nu a mai apucat să organizeze o petrecere de sfârșit de an pentru angajați.

Și atunci avu o idee grozavă. Va organiza acum petrecerea. Se felicită pentru ideea grozavă, compuse repede un email și apoi îl trimise la toți angajații pentru a-i anunța decizia luată.

În biroul lui, George se chinuia să completeze un excel. Era în firmă de doar 3 luni și încă era în perioada de training așa că atunci când a primit un email de la șeful cel mare s-a panicat puțin. Oare ce ar vrea de la el? Și mai ales, de ce i-a scris direct un email? Oare nu era mulțumit de el și voia să îl dea afară?
Când deschise emailul și văzu că era un mesaj trimis la toată lumea se mai liniștii puțin și se apucă de citit.
"Dragi colegi.... doresc să va invit la o petrecere... va avea loc cu ocazia revelionului pe rit vechi... ținuta obligatorie cu tematică: natura..."
Cu toate că nu era de rit vechi și probabil nimeni din firmă nu era i se păru grozav că se organizează o petrecere. Era un moment bun de a socializa și de a cunoaște mai bine colegii.

Când ajunse acasă George căută pe internet un costum care să corespundă criteriului ales. Era decis să facă o impresie bună așa că alese un costum de banană. Omul-banană. A fost nevoit să ia câteva sute de lei din banii puși deoparte pentru plata întreținerii dar se merita. Nu era doar un simplu costum de banană, primeai și un spray cu aromă de banane pentru a fi o banană cât mai reală. Lansă comanda și apoi se culcă fericit. Avea să impresioneze pe toți colegii, chiar și pe șeful cel mare.

Când sosi seara petrecerii George era super entuziasmat. Își îmbrăcă costumul de banană, folosi tot sprayul primit și se privi în oglindă.
omul banana
Arăta și miroase ca o banană adevărată. Va fi clar cel mai reușit costum de la petrecere.

Când ajunse la petrecere era de departe cel mai bine costumat. Majoritatea aveau câte o bluză cu motive din natură sau un accesoriu care să amintească de natură dar el era singurul care avea un costum adevărat. Un costum care era și foarte realist.
Era mândru de el. Își luă ceva de băut și începu să socializeze cu colegii.

Sub 2 palmieri din plastic îl văzu și pe șeful cel mare. Acum era momentul în care se putea face remarcat. Își aranjă banană și se îndreptă cu entuziasm spre el. Ajunse aproape de el când șeful se întoarse cu fața la el. La fix, urma să fie momentul lui.
- Bună ...
Doar atât apucă George să spună pentru că atunci când șeful lui l-a văzut a scos un țipăt puternic, a aruncat cu un pahar în el iar apoi a luat-o la fugă. Aveau să îl găsească mai târziu, urcat într-un copac și țipând isteric: "nu vreau banane !!!"

A doua zi la servici, când George își strângea obiectele personale de pe birou un coleg veni să îl ajute.
- Nu fi supărat, mai sunt și alte locuri de muncă
- De unde să știu că șeful e printre cei 9 oameni de pe planetă care suferă de bananafobie ???


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu