ceva

Mergeam încet pe trotuar. În față, din scara unui bloc apăru un băiat. Nu era prea mare, cam 8-9 ani.
În urma lui apăru și mama băiatului iar apoi bunicul lui. Păreau supărați, certați.
Bunicul îl apucă de mână și îi explica ceva. Părea puțin să țipe la băiat. Striga, îl ținea strâns și încerca să îl convingă ceva. Cu toții erau nervoși, supărați.

Din partea cealaltă venea o tânără mămică, cu un cărucior. Când a văzut ce se întâmplă părea puțin revoltată. Chiar cred că a grăbit pasul să vadă ce se întâmplă, care e problema.
Cu cât se apropia mai mult bunicul era din ce în ce mai decis să îl țină pe ală mic cât mai strâns, eventual să îi ardă și o palmă.
Din cealaltă parte tânăra mămică grăbea pasul să rezolve problema. Părea decisă să intervină, la o adică să sune și la protecția copilului. Când ajunse în dreptul celor 3 bunicul se decise să îl elimine din strânsoare pe cel mic.
Simțind că a scăpat se întoarse cu gândul, probabil, să fugă. Sau măcar să ia o mică distanță.
Tocmai în acel moment tânăra mămică ajunse cu căruciorul în dreptul victimei.

Copilul scăpat din strânsoare, se întoarse și se blocă în cărucior. În acel moment, într-un acces de furie sări în căruț și începu să urle cât putea la bebeluș. Panicat, acesta începu să urle și el. Tânăra mămică începu să urle și ea și se repezi către băiețel să îl îndepărteze de cărucior.

Bebelușul țipa, copilul țipa, mămica reuși să îl apuce cu putere de mână și îl împinse către bunic. Acesta îl luă în brațe iar imediat se alătură și mama băiatului.

-Ți-a făcut ceva nebuna aia, puișor ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu